De opening was echter hoger, maar vervolgens traden op beperkte schaal winstnemingen op. Het feit dat de meeste bedrijfsresultaten beter dan verwacht waren, zat al grotendeels in de koersen verrekend.

FED-voorzitter Ben Bernanke stelde het congres wat betreft de exit-strategie van de steunmaatregelen die in economie en in banksector werden gepompt. De maatregelen zullen volgens Bernanke tijdig ongedaan gemaakt kunnen worden.

Het is echter nog te vroeg om daarover te praten, zo'n exit-strategie ligt nog ver in de toekomst. Momenteel is de aandacht van de centrale bank er volledig op gericht om de economische groei te stimuleren.

De opening was echter hoger, maar vervolgens traden op beperkte schaal winstnemingen op. Het feit dat de meeste bedrijfsresultaten beter dan verwacht waren, zat al grotendeels in de koersen verrekend. FED-voorzitter Ben Bernanke stelde het congres wat betreft de exit-strategie van de steunmaatregelen die in economie en in banksector werden gepompt. De maatregelen zullen volgens Bernanke tijdig ongedaan gemaakt kunnen worden. Het is echter nog te vroeg om daarover te praten, zo'n exit-strategie ligt nog ver in de toekomst. Momenteel is de aandacht van de centrale bank er volledig op gericht om de economische groei te stimuleren.