Euro poogt aan te klampen boven 1,27 dollar

Op de valutamarkten kon de euro eens te meer niet standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2710 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vrijdag.

Vanwege Veterans Day werd er op de obligatiemarkten niet gehandeld.

Goud en olie opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1728 dollar betaald, of bijna 3 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 85 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro poogt aan te klampen boven 1,27 dollar Op de valutamarkten kon de euro eens te meer niet standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2710 dollar betaald, of fracties van een procent onder de slotkoers van vrijdag. Vanwege Veterans Day werd er op de obligatiemarkten niet gehandeld.Goud en olie opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1728 dollar betaald, of bijna 3 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 85 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.