Ondanks een winst van slechts enkele punten liet de Nikkei nogmaals een nieuwe piek voor de afgelopen drie weken optekenen. Het sentiment werd positief beïnvloed door het sterke slot op Wall Street.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei 6,99 punten of fracties van een procent in de plus. De index werd afgevlagd op het niveau van 10.244,64 punten. De bredere Topix liet een verlies van een half procent optekenen.

De banken sloten lager als gevolg van de politieke onzekerheid. Onzekerheid was er ook over het lot van Japan Airlines, het aandeel van de luchtvaartmaatschappij sloot opnieuw 10% lager.

Ondanks een winst van slechts enkele punten liet de Nikkei nogmaals een nieuwe piek voor de afgelopen drie weken optekenen. Het sentiment werd positief beïnvloed door het sterke slot op Wall Street. Bij het slot van de handel stond de Nikkei 6,99 punten of fracties van een procent in de plus. De index werd afgevlagd op het niveau van 10.244,64 punten. De bredere Topix liet een verlies van een half procent optekenen. De banken sloten lager als gevolg van de politieke onzekerheid. Onzekerheid was er ook over het lot van Japan Airlines, het aandeel van de luchtvaartmaatschappij sloot opnieuw 10% lager.