In Londen wordt er vanwege een feestdag niet gehandeld. Dat betekent ook dat de Britse beleggers niet op de markt aanwezig zijn. De verhandelde volumes gaan dan ook waarschijnlijk dun blijven.

Brussel opende wat hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig blijft de kaap van 2100 buiten bereik, de index consolideert in de zone tussen 2050 en 2100.

Echt opvallende uitschieters zijn er binnen de BEL 20 niet. Wel valt op dat Fortis nog steeds goed op koers ligt. Ook UCB kon in de opening een winst van circa 2% pakken.

In Londen wordt er vanwege een feestdag niet gehandeld. Dat betekent ook dat de Britse beleggers niet op de markt aanwezig zijn. De verhandelde volumes gaan dan ook waarschijnlijk dun blijven. Brussel opende wat hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig blijft de kaap van 2100 buiten bereik, de index consolideert in de zone tussen 2050 en 2100. Echt opvallende uitschieters zijn er binnen de BEL 20 niet. Wel valt op dat Fortis nog steeds goed op koers ligt. Ook UCB kon in de opening een winst van circa 2% pakken.