De Japanse centrale bank is niet van plan om meteen op grote schaal staatsobligaties in te kopen, zo bleek vanmorgen uit een persmededeling.

De MSCI Asia Pacific Index moest uiteindelijk 0,20% prijsgeven na het grootste deel van de sessie in de plus te hebben vertoefd.

Het aantal stijgers en het aantal dalers hield elkaar min of meer in evenwicht. Angus Gluskie, managing director bij White Funds Management, is van mening dat aandelen zeker niet meer goedkoop zijn. Anderzijds is van een zware overwaardering zeker geen sprake.

De Japanse centrale bank is niet van plan om meteen op grote schaal staatsobligaties in te kopen, zo bleek vanmorgen uit een persmededeling. De MSCI Asia Pacific Index moest uiteindelijk 0,20% prijsgeven na het grootste deel van de sessie in de plus te hebben vertoefd. Het aantal stijgers en het aantal dalers hield elkaar min of meer in evenwicht. Angus Gluskie, managing director bij White Funds Management, is van mening dat aandelen zeker niet meer goedkoop zijn. Anderzijds is van een zware overwaardering zeker geen sprake.