Na het Amerikaanse consumentenvertrouwen vandaag, zal maandag het Britse vertrouwen over juni worden gepubliceerd. Daarnaast zijn er gedurende de week definitieve gegevens over de stemming onder inkoopmanagers, maar die zullen vermoedelijk niet sterk afwijken van de voorlopige cijfers die deze week zijn gepresenteerd.

Een uitzondering daarop zou de stemming onder Amerikaanse inkoopmanagers kunnen zijn, omdat volgens ABN Amro de voorlopige cijfers door het Britse bureau Markit en de definitieve cijfers door ISM (Institute for Supply Management) worden gepubliceerd.

Na het Amerikaanse consumentenvertrouwen vandaag, zal maandag het Britse vertrouwen over juni worden gepubliceerd. Daarnaast zijn er gedurende de week definitieve gegevens over de stemming onder inkoopmanagers, maar die zullen vermoedelijk niet sterk afwijken van de voorlopige cijfers die deze week zijn gepresenteerd. Een uitzondering daarop zou de stemming onder Amerikaanse inkoopmanagers kunnen zijn, omdat volgens ABN Amro de voorlopige cijfers door het Britse bureau Markit en de definitieve cijfers door ISM (Institute for Supply Management) worden gepubliceerd.