Jonathan Golub, chief US marktstrateeg bij RBC Capital Markets, is van mening dat de aandelenkoersen in de Verenigde Staten dit jaar nieuwe recordniveaus kan laten optekenen. De S&P 500 index steeg in 2013 omdat de beleggers aandelen een hogere waardering wilden geven.

In 2014 zal de groei echter komen van betere bedrijfsresultaten. De Amerikaanse economie kan dit jaar met 2,50% groeien, wat zou moeten volstaan om de bedrijfsresultaten met 7 tot 8% te doen toenemen. Volgens Golub zijn aandelen nog steeds goedkoop ten opzichte van obligaties.

Jonathan Golub, chief US marktstrateeg bij RBC Capital Markets, is van mening dat de aandelenkoersen in de Verenigde Staten dit jaar nieuwe recordniveaus kan laten optekenen. De S&P 500 index steeg in 2013 omdat de beleggers aandelen een hogere waardering wilden geven. In 2014 zal de groei echter komen van betere bedrijfsresultaten. De Amerikaanse economie kan dit jaar met 2,50% groeien, wat zou moeten volstaan om de bedrijfsresultaten met 7 tot 8% te doen toenemen. Volgens Golub zijn aandelen nog steeds goedkoop ten opzichte van obligaties.