Facebook rapporteerde gisterenavond, maar vanmiddag was ook een drukke dag wat de rapporteringen betreft. In de bouwsector maakte Pulte Group eerder zwakke cijfers bekend, het bedrijf zag zich gedwongen om een bedrag van 66 miljoen euro af te schrijven.

Conglomeraat 3M maakte iets beter dan verwachte cijfers bekend, maar kon daarmee toch niet imponeren. De koers noteert iets lager. General Motors maakte resultaten bekend die zeker niet slecht waren, maar kon daarmee evenmin bekoren. De koers verliest zowat anderhalf procent.

Facebook rapporteerde gisterenavond, maar vanmiddag was ook een drukke dag wat de rapporteringen betreft. In de bouwsector maakte Pulte Group eerder zwakke cijfers bekend, het bedrijf zag zich gedwongen om een bedrag van 66 miljoen euro af te schrijven. Conglomeraat 3M maakte iets beter dan verwachte cijfers bekend, maar kon daarmee toch niet imponeren. De koers noteert iets lager. General Motors maakte resultaten bekend die zeker niet slecht waren, maar kon daarmee evenmin bekoren. De koers verliest zowat anderhalf procent.