De eerste belangrijke afspraak wacht op het einde van deze week met de cijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. Vanaf volgende week zal de cijferstroom in volle hevigheid losbarsten, waarbij op de eerste plaats de technologiebedrijven met cijfers komen.

De verwachtingen zijn ditmaal niet hooggespannen, waarbij vooral wordt gevreesd dat de verwachtingen aan de flauwe kant zullen zijn. In ieder geval kon Alcoa met de guidance voor het volledige boekjaar niet overtuigen. Het is echter nog de vraag of de cijfers veel invloed op de evolutie van de beurskoersen zal hebben.

De eerste belangrijke afspraak wacht op het einde van deze week met de cijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. Vanaf volgende week zal de cijferstroom in volle hevigheid losbarsten, waarbij op de eerste plaats de technologiebedrijven met cijfers komen. De verwachtingen zijn ditmaal niet hooggespannen, waarbij vooral wordt gevreesd dat de verwachtingen aan de flauwe kant zullen zijn. In ieder geval kon Alcoa met de guidance voor het volledige boekjaar niet overtuigen. Het is echter nog de vraag of de cijfers veel invloed op de evolutie van de beurskoersen zal hebben.