Carl Icahn ziet niet langer reden om Apple onder druk te zetten om voor een bedrag van 50 miljard dollar aan eigen aandelen in te kopen. Het bedrijf kondigde onlangs zelf aan eigen aandelen te hebben ingekocht, zonder dat meteen duidelijk is of het optreden van Icahn daar voor iets tussen zit.

In een brief die de grootaandeelhouder van Apple op zijn website plaatste, maakte Icahn bekend opgetogen te zijn met de strategie zoals die nu door CEO Tim Cook en zijn raad van bestuur wordt gevolgd. Apple kocht voor een bedrag van 14 miljard dollar eigen aandelen in nadat het bedrijf twee weken geleden tegenvallende resultaten bekendmaakte.

Carl Icahn ziet niet langer reden om Apple onder druk te zetten om voor een bedrag van 50 miljard dollar aan eigen aandelen in te kopen. Het bedrijf kondigde onlangs zelf aan eigen aandelen te hebben ingekocht, zonder dat meteen duidelijk is of het optreden van Icahn daar voor iets tussen zit. In een brief die de grootaandeelhouder van Apple op zijn website plaatste, maakte Icahn bekend opgetogen te zijn met de strategie zoals die nu door CEO Tim Cook en zijn raad van bestuur wordt gevolgd. Apple kocht voor een bedrag van 14 miljard dollar eigen aandelen in nadat het bedrijf twee weken geleden tegenvallende resultaten bekendmaakte.