Wel heeft hij het Templeton Global Bond Fund op zijn visie gepositioneerd. Het fonds is volgens Theodoor Gilissen Bankiers bijvoorbeeld belegd in kortlopende staatsobligaties uit Zuid Korea met een effectief rendement van 2,5 tot 3%, met uitzicht op mogelijke valutawinsten.

Hasenstab denkt dat over 2 à 3 jaar de waarde van de Koreaanse won t.o.v. de dollar of de euro duidelijk hoger zal zijn doordat de V.S. en Europa de markten overspoelen met dollars en euro's.

In een vergelijking met Japan merkt Hasenstab op dat het mogelijk een tijd zal duren voor zijn voorspelling uitkomt. "Jarenlang werkte het niet. Toen het gebeurde, gebeurde het groot en gebeurde het snel. En het was onmogelijk om erin te komen toen het gebeurde."

Wel heeft hij het Templeton Global Bond Fund op zijn visie gepositioneerd. Het fonds is volgens Theodoor Gilissen Bankiers bijvoorbeeld belegd in kortlopende staatsobligaties uit Zuid Korea met een effectief rendement van 2,5 tot 3%, met uitzicht op mogelijke valutawinsten. Hasenstab denkt dat over 2 à 3 jaar de waarde van de Koreaanse won t.o.v. de dollar of de euro duidelijk hoger zal zijn doordat de V.S. en Europa de markten overspoelen met dollars en euro's. In een vergelijking met Japan merkt Hasenstab op dat het mogelijk een tijd zal duren voor zijn voorspelling uitkomt. "Jarenlang werkte het niet. Toen het gebeurde, gebeurde het groot en gebeurde het snel. En het was onmogelijk om erin te komen toen het gebeurde."