Euro valt terug richting 1,290 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een zwakke beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2925 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1703 dollar betaald, of een bijna 3 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meeer dan 86 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug richting 1,290 dollar Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een zwakke beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2925 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1703 dollar betaald, of een bijna 3 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meeer dan 86 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.