Een belangrijke afspraak wacht deze week met de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. De kans is klein dat het Labor Department meevallende cijfers zal bekendmaken. De arbeidsmarkt zal hoe dan ook de gevolgen hebben ondervonden van de shutdown.

De verwachtingen van de economen zijn niet zo hooggespannen en dus kunnen de uiteindelijke cijfers uiteindelijk niet zo snel tegenvallen. Het valt moeilijk te voorspellen hoewel nieuwe jobs er voorbije maand zijn bijgekomen, maar een boom in de werkgelegenheid lijkt waarschijnlijk.

Een belangrijke afspraak wacht deze week met de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. De kans is klein dat het Labor Department meevallende cijfers zal bekendmaken. De arbeidsmarkt zal hoe dan ook de gevolgen hebben ondervonden van de shutdown. De verwachtingen van de economen zijn niet zo hooggespannen en dus kunnen de uiteindelijke cijfers uiteindelijk niet zo snel tegenvallen. Het valt moeilijk te voorspellen hoewel nieuwe jobs er voorbije maand zijn bijgekomen, maar een boom in de werkgelegenheid lijkt waarschijnlijk.