Ugeux stelt dat er geen problemen zijn wat betreft de werking van Fortis, de financiële situatie is veel beter dan in de herfst van vorig jaar. Hij ziet een industriële toekomst weggelegd voor Fortis Holding.

De Nederlanders willen niet meer onderhandelen over de deal, maar hebben anderzijds laten weten dat ze de verzekeringsactiviteiten willen verkopen.

Ugeux is van mening dat die teruggekocht kunnen worden en ondergebracht worden in Fortis Holding. Op die manier is er sprake van een soort nieuwe start.

Ook professor Koen Schoors is van mening dat er geen enkel probleem is voor Fortis, van een doemscenario is geen sprake.

Ugeux stelt dat er geen problemen zijn wat betreft de werking van Fortis, de financiële situatie is veel beter dan in de herfst van vorig jaar. Hij ziet een industriële toekomst weggelegd voor Fortis Holding. De Nederlanders willen niet meer onderhandelen over de deal, maar hebben anderzijds laten weten dat ze de verzekeringsactiviteiten willen verkopen. Ugeux is van mening dat die teruggekocht kunnen worden en ondergebracht worden in Fortis Holding. Op die manier is er sprake van een soort nieuwe start. Ook professor Koen Schoors is van mening dat er geen enkel probleem is voor Fortis, van een doemscenario is geen sprake.