John Roque, technisch analist bij Natixis Bleichroeder, is van mening dat niemand het antwoord de vraag kent. Hij is echter bereid om de opwaartse beweging het voordeel van de twijfel te geven.

Roque is daarmee duidelijker optimistischer geworden, want in vorige herstelrally's heeft hij nooit geloofd. Hij gelooft nu in ieder geval dat de maart-bodem een tijdje zal standhouden.

Vooral het feit dat het aantal aandelen op de NYSE dat nieuwe jaardieptepunten heeft laten optekenen fors is gedaald, stemt hem wat optimistischer.

John Roque, technisch analist bij Natixis Bleichroeder, is van mening dat niemand het antwoord de vraag kent. Hij is echter bereid om de opwaartse beweging het voordeel van de twijfel te geven. Roque is daarmee duidelijker optimistischer geworden, want in vorige herstelrally's heeft hij nooit geloofd. Hij gelooft nu in ieder geval dat de maart-bodem een tijdje zal standhouden. Vooral het feit dat het aantal aandelen op de NYSE dat nieuwe jaardieptepunten heeft laten optekenen fors is gedaald, stemt hem wat optimistischer.