Zo verwacht volgens de ING-beleggersbarometer 32% van de respondenten een verdere hausse van de Brusselse beurs in de komende drie maanden.

Bij de favoriete beleggingen blijven obligaties terrein inleveren. Nog slechts 24% van de ondervraagden raadt momenteel een obligatiebelegging aan, terwijl 33% daar helemaal geen oren naar heeft.

Er zijn nu volgens de ING-beleggersbarometer evenveel beleggers die in risicovolle sectoren willen beleggen, dan er potentiële obligatiekopers zijn, een eerder zeldzame toestand.

Zo verwacht volgens de ING-beleggersbarometer 32% van de respondenten een verdere hausse van de Brusselse beurs in de komende drie maanden. Bij de favoriete beleggingen blijven obligaties terrein inleveren. Nog slechts 24% van de ondervraagden raadt momenteel een obligatiebelegging aan, terwijl 33% daar helemaal geen oren naar heeft. Er zijn nu volgens de ING-beleggersbarometer evenveel beleggers die in risicovolle sectoren willen beleggen, dan er potentiële obligatiekopers zijn, een eerder zeldzame toestand.