Vanavond maakt het Federal Reserve's Open Market Committee haar rentebeslissing bekend. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank geen wijziging in haar rentebeleid zal aankondigen. De aandacht zal daarom op de eerste plaats naar de begeleidende commentaar uitgaan.

Belangrijk wordt bijvoorbeeld een eventuele hint naar het stopzetten van quantative easing, het programma voor het inkopen van staatsobligaties. Tijdens de vorige meeting van het FOMC werd al een eerste hint gegeven dat dit inderdaad zou kunnen gebeuren.

Vanavond maakt het Federal Reserve's Open Market Committee haar rentebeslissing bekend. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank geen wijziging in haar rentebeleid zal aankondigen. De aandacht zal daarom op de eerste plaats naar de begeleidende commentaar uitgaan. Belangrijk wordt bijvoorbeeld een eventuele hint naar het stopzetten van quantative easing, het programma voor het inkopen van staatsobligaties. Tijdens de vorige meeting van het FOMC werd al een eerste hint gegeven dat dit inderdaad zou kunnen gebeuren.