De omzet kwam vorig jaar uit op 9,49 miljard euro, wat overeenstemt met een lichte daling in vergelijking met het boekjaar 2007 (+1% bij constante wisselkoersen). Tijdens het vierde kwartaal werd een daling met 4% vastgesteld.

De resultaten van Solvay kwamen onder de verwachtingen van Bank Degroof en onder de consensusverwachtingen uit. Anderzijds was de kwaliteit van de resultaten hoger als gevolg van de sterke performance in de farma. Het neutraal advies blijft behouden.

Ook KBC Securities kwam tot de conclusie dat de resultaten van Solvay onder de verwachtingen uitkwamen. Toch blijft hier de rating 'accumulate' staan.

De omzet kwam vorig jaar uit op 9,49 miljard euro, wat overeenstemt met een lichte daling in vergelijking met het boekjaar 2007 (+1% bij constante wisselkoersen). Tijdens het vierde kwartaal werd een daling met 4% vastgesteld. De resultaten van Solvay kwamen onder de verwachtingen van Bank Degroof en onder de consensusverwachtingen uit. Anderzijds was de kwaliteit van de resultaten hoger als gevolg van de sterke performance in de farma. Het neutraal advies blijft behouden. Ook KBC Securities kwam tot de conclusie dat de resultaten van Solvay onder de verwachtingen uitkwamen. Toch blijft hier de rating 'accumulate' staan.