Ablynx heeft vandaag meegedeeld dat haar anti-tromboticum ALX-0081 het primaire eindpunt van de Fase Ib studie bereikt heeft, waarbij het vooropgestelde farmacologische effect werd aangetoond. KBC Securities blijft koper van het biotechaandeel.

Bekaert kondigde een reorganisatie van de Belgische staaldraadactiviteiten aan. Bank Degroof blijft het aandeel accumuleren, KBC Securities is koper.

Belgacom keert een interim-dividend uit van 0,50 euro per aandeel, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. Dexia merkt op dat de Kerstman dit jaar vroeg komt, maar handhaaft een advies 'reduce' voor het aandeel. Bank Degroof heeft voor Belgacom echter nog steeds een advies 'accumulate', KBC Securities blijft neutraal.

Volgens De Standaard zou GIMV op het punt staan om een akkoord af te sluiten over een nieuwe investeringsronde bij Electrawinds. Bank Degroof blijft GIMV accumuleren.

Miko kondigde de overname van het Britse Café Sienna aan. Op basis van dit bericht handhaaft KBC Securities de rating 'accumulate'.

Ablynx heeft vandaag meegedeeld dat haar anti-tromboticum ALX-0081 het primaire eindpunt van de Fase Ib studie bereikt heeft, waarbij het vooropgestelde farmacologische effect werd aangetoond. KBC Securities blijft koper van het biotechaandeel. Bekaert kondigde een reorganisatie van de Belgische staaldraadactiviteiten aan. Bank Degroof blijft het aandeel accumuleren, KBC Securities is koper. Belgacom keert een interim-dividend uit van 0,50 euro per aandeel, zo werd vanmorgen bekendgemaakt. Dexia merkt op dat de Kerstman dit jaar vroeg komt, maar handhaaft een advies 'reduce' voor het aandeel. Bank Degroof heeft voor Belgacom echter nog steeds een advies 'accumulate', KBC Securities blijft neutraal. Volgens De Standaard zou GIMV op het punt staan om een akkoord af te sluiten over een nieuwe investeringsronde bij Electrawinds. Bank Degroof blijft GIMV accumuleren. Miko kondigde de overname van het Britse Café Sienna aan. Op basis van dit bericht handhaaft KBC Securities de rating 'accumulate'.