Guppy, auteur van het boek Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders, is van mening dat via zilver met een hefboom kan worden ingespeeld op een stijging van de prijzen voor edelmetalen. Zilver is niet alleen beweeglijker dan goud, maar levert daardoor ook grote winsten op.

Guppy geeft als voorbeeld de stijging van de edelmetalen in de periode augustus-september. De goudprijs steeg over een periode van twee maanden met 10%, maar de zilver ging over dezelfde periode maar liefst een kwart hoger. Bij een doorbraak boven 35 dollar kan de zilverprijs snel doorstijgen richting 43 dollar.

Guppy, auteur van het boek Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders, is van mening dat via zilver met een hefboom kan worden ingespeeld op een stijging van de prijzen voor edelmetalen. Zilver is niet alleen beweeglijker dan goud, maar levert daardoor ook grote winsten op. Guppy geeft als voorbeeld de stijging van de edelmetalen in de periode augustus-september. De goudprijs steeg over een periode van twee maanden met 10%, maar de zilver ging over dezelfde periode maar liefst een kwart hoger. Bij een doorbraak boven 35 dollar kan de zilverprijs snel doorstijgen richting 43 dollar.