De grote kredietverleners zijn namelijk opnieuw begonnen om Amerikanen uit hun huizen te zetten, nadat een tijdelijke adempauze was ingelast. Tussen januari en maart ontvingen 804.000 gezinnen een zogenaamde 'foreclosure-related notice'.

De regering van Barack Obama heeft maatregelen aangekondigd om het aantal gedwongen verkopen te beperken, hij wil 9 miljoen gezinnen in nood hulp bieden om in huis te kunnen blijven. Het is echter nog de vraag of de kredietverleners willen meewerken aan de operatie.

De grote kredietverleners zijn namelijk opnieuw begonnen om Amerikanen uit hun huizen te zetten, nadat een tijdelijke adempauze was ingelast. Tussen januari en maart ontvingen 804.000 gezinnen een zogenaamde 'foreclosure-related notice'. De regering van Barack Obama heeft maatregelen aangekondigd om het aantal gedwongen verkopen te beperken, hij wil 9 miljoen gezinnen in nood hulp bieden om in huis te kunnen blijven. Het is echter nog de vraag of de kredietverleners willen meewerken aan de operatie.