Euro valt terug onder kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2895 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,469%, of een kwart procent meer ten opzichte van het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs geeft eveneens terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1255 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug onder kaap van 1,29 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2895 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,469%, of een kwart procent meer ten opzichte van het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs geeft eveneens terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1255 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.