Ook de Belgische economie krijgt nog steeds heel wat aandacht. De negatieve evolutie van de Belgische export duurt volgens professor Stefan Duchateau intussen lang genoeg om zelfs te spreken van een systematische verslechtering van onze exportpositie.

De reden hiervoor is natuurlijk gemakkelijk te detecteren voor iemand wie de gang van zaken op de voet volgt.

Het sluipende gif van de steeds toenemende fiscale druk in het algemeen en op arbeid in het bijzonder, in combinatie met een groeiende overheidssector tegen de achtergrond van een topzware regelgeving. Maar dat wist u natuurlijk ook wel. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Ook de Belgische economie krijgt nog steeds heel wat aandacht. De negatieve evolutie van de Belgische export duurt volgens professor Stefan Duchateau intussen lang genoeg om zelfs te spreken van een systematische verslechtering van onze exportpositie. De reden hiervoor is natuurlijk gemakkelijk te detecteren voor iemand wie de gang van zaken op de voet volgt. Het sluipende gif van de steeds toenemende fiscale druk in het algemeen en op arbeid in het bijzonder, in combinatie met een groeiende overheidssector tegen de achtergrond van een topzware regelgeving. Maar dat wist u natuurlijk ook wel. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.