De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Na de euforie van vorige week krijgt de realiteitszin opnieuw de bovenhand.

De beleggers verwachten dat het slechts een kwestie van tijd zal worden alvorens de eurocrisis opnieuw in volle hevigheid losbarst.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. De discussie over de uitstap uit kernenergie laat de koers van GdF Suez niet onberoerd, de koers noteert meer dan 4% lager.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Na de euforie van vorige week krijgt de realiteitszin opnieuw de bovenhand. De beleggers verwachten dat het slechts een kwestie van tijd zal worden alvorens de eurocrisis opnieuw in volle hevigheid losbarst. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. De discussie over de uitstap uit kernenergie laat de koers van GdF Suez niet onberoerd, de koers noteert meer dan 4% lager.