Een ongeziene landencrisis, met een dreigende implosie van de muntzone als doemscenario, met ongekende gevolgen die aansluiten bij een financieel-economische apocalyps.

Deze ontwikkeling kan het best worden geïllustreerd op basis van de reële effectieve wisselkoersen van de diverse lidstaten van de eurozone.

Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de nominale wisselkoers maar ook met de efficiëntiegraad van de economie. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een ongeziene landencrisis, met een dreigende implosie van de muntzone als doemscenario, met ongekende gevolgen die aansluiten bij een financieel-economische apocalyps. Deze ontwikkeling kan het best worden geïllustreerd op basis van de reële effectieve wisselkoersen van de diverse lidstaten van de eurozone. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de nominale wisselkoers maar ook met de efficiëntiegraad van de economie. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.