Rekening gehouden met het feit dat de (economische) proximiteit van Duitsland met het meest geladen geopolitieke conflict hoe dan ook onmiskenbaar is, dan is de terugval van Duitse beurs volgens professor Duchateau op zich geen verrassing.

Maar ook hier geeft Duchateau het voordeel van de twijfel aan een aantal Duitse topwaarden (die ook inzake gerealiseerde resultaten de afgelopen weken voor een verademing konden zorgen).

Vandaar ook dat de terugval in een aantal Duitse bedrijven voor hem eerder als een aankoopsignaal wordt aanzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Rekening gehouden met het feit dat de (economische) proximiteit van Duitsland met het meest geladen geopolitieke conflict hoe dan ook onmiskenbaar is, dan is de terugval van Duitse beurs volgens professor Duchateau op zich geen verrassing. Maar ook hier geeft Duchateau het voordeel van de twijfel aan een aantal Duitse topwaarden (die ook inzake gerealiseerde resultaten de afgelopen weken voor een verademing konden zorgen). Vandaar ook dat de terugval in een aantal Duitse bedrijven voor hem eerder als een aankoopsignaal wordt aanzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.