GdF Suez neemt BEL 20 op sleeptouw, Bekaert was met de cijfers volgende week op komst de sterkste daler binnen de index.

De internationale aandelenmarkten konden de afgelopen week volgens ABN Amro maar moeilijk een eenduidige richting vinden. Met uitzondering van de Japanse beurs, die de stijging van de afgelopen weken gewoon voortzette, gingen de beurzen per saldo omlaag.

Een aantal Europese beurzen is daardoor weer onder het niveau van eind 2012 gezakt. De Amerikaanse beurzen liggen daar, ondanks de recente dalingen, nog zo'n 5 à 6% boven. De AEX is sinds de top eind januari circa 6% gedaald en ligt daarmee bijna 2% lager dan ultimo 2012.

GdF Suez neemt BEL 20 op sleeptouw, Bekaert was met de cijfers volgende week op komst de sterkste daler binnen de index. De internationale aandelenmarkten konden de afgelopen week volgens ABN Amro maar moeilijk een eenduidige richting vinden. Met uitzondering van de Japanse beurs, die de stijging van de afgelopen weken gewoon voortzette, gingen de beurzen per saldo omlaag. Een aantal Europese beurzen is daardoor weer onder het niveau van eind 2012 gezakt. De Amerikaanse beurzen liggen daar, ondanks de recente dalingen, nog zo'n 5 à 6% boven. De AEX is sinds de top eind januari circa 6% gedaald en ligt daarmee bijna 2% lager dan ultimo 2012.