Deutsche Telekom AG en France Telecom SA kondigden aan dat zij hun mobiele dochters in het Verenigd Koninkrijk fuseren. T-Mobile UK van Deutsche Telekom wordt samen met France Telecom's Orange UK ondergebracht in een joint venture.

Beide partners krijgen daar 50% in. Zo ontstaat de grootste mobiele operator in het Verenigd Koninkrijk. Als gevolg van de fusie kunnen de prijzen van mobiele telefoneren onder druk komen te staan, maar kunnen er eveneens banen gaan verdwijnen.

De Brusselse beurs is nog steeds vriendelijk gestemd, met een winst van ruim een half procent voor de BEL 20. Die houdt zodoende vlot stand boven het niveau van 2400.

Deutsche Telekom AG en France Telecom SA kondigden aan dat zij hun mobiele dochters in het Verenigd Koninkrijk fuseren. T-Mobile UK van Deutsche Telekom wordt samen met France Telecom's Orange UK ondergebracht in een joint venture. Beide partners krijgen daar 50% in. Zo ontstaat de grootste mobiele operator in het Verenigd Koninkrijk. Als gevolg van de fusie kunnen de prijzen van mobiele telefoneren onder druk komen te staan, maar kunnen er eveneens banen gaan verdwijnen. De Brusselse beurs is nog steeds vriendelijk gestemd, met een winst van ruim een half procent voor de BEL 20. Die houdt zodoende vlot stand boven het niveau van 2400.