Na het sluiten van een overeenkomst op 4 december 2012 om exclusieve onderhandelingen te voeren, maakte GSC Capital gisteren kenbaar dat een definitieve koopovereenkomst is bereikt om Dexia Asset Management over te nemen van de in Brussel gevestigde bank groep Dexia NV.

Na een lange periode van onzekerheid, waarin de zakelijke activiteiten van DAM grote weerbaarheid hebben getoond, is GSC Capital vastbesloten om continuïteit en stabiliteit te bieden aan de bestaande werknemers en cliënten van DAM. GCS Capital is een lange termijn strategische belegger welke op de steun kan bogen van eerste klas instellingen uit de snelst groeiende regio's van de wereld.

De strategie van GCS Capitalis is om Europa te handhaven als centrum van excellentie van DAM en voort te bouwen op de kracht van het bestaande platform door de distributie uit te breiden naar nieuwe markten (waaronder Groot-China en het Midden-Oosten) en haar productaanbod aan cliënten te verbeteren.

De sterke klantgerichte focus, waar DAM bekend om staat, zal worden doorgezet en het blijft een prioriteit om het hoogste niveau van dienstverlening aan te blijven bieden.

Na het sluiten van een overeenkomst op 4 december 2012 om exclusieve onderhandelingen te voeren, maakte GSC Capital gisteren kenbaar dat een definitieve koopovereenkomst is bereikt om Dexia Asset Management over te nemen van de in Brussel gevestigde bank groep Dexia NV. Na een lange periode van onzekerheid, waarin de zakelijke activiteiten van DAM grote weerbaarheid hebben getoond, is GSC Capital vastbesloten om continuïteit en stabiliteit te bieden aan de bestaande werknemers en cliënten van DAM. GCS Capital is een lange termijn strategische belegger welke op de steun kan bogen van eerste klas instellingen uit de snelst groeiende regio's van de wereld. De strategie van GCS Capitalis is om Europa te handhaven als centrum van excellentie van DAM en voort te bouwen op de kracht van het bestaande platform door de distributie uit te breiden naar nieuwe markten (waaronder Groot-China en het Midden-Oosten) en haar productaanbod aan cliënten te verbeteren. De sterke klantgerichte focus, waar DAM bekend om staat, zal worden doorgezet en het blijft een prioriteit om het hoogste niveau van dienstverlening aan te blijven bieden.