Hierdoor staat het aandeel nog steeds meer dan 30% onder zijn top van 2007 en zo'n 10% onder de top van 2011.

Het dividend heeft natuurlijk wel iets goedgemaakt maar inclusief dividenden staat de return over de laatste 5 jaar nog steeds 9% in het rood.

Nu de speculatie omtrent een "grote overname" toeneemt, sluit Van Herck niet uit dat de koers de bovenkant van het

consolidatiepatroon in de komende weken en maanden gaat testen.

Een signaal dat de koers de beweging richting 68 euro inzet, vinden we volgens Geert Van Herck op de daggrafiek. De afgelopen weken kende de koers een neerwaartse correctie maar het herstel van begin mei staat nu op het punt de horizontale weerstand op 61,50 euro te overschrijden.

Een opwaartse uitbraak boven dit weerstandsniveau legt de weg open voor nieuwe koerstoppen in de rally van de zomer

van 2012. Een koersterugval is een instapmoment, Van Herck heeft een advies opbouwen.

Hierdoor staat het aandeel nog steeds meer dan 30% onder zijn top van 2007 en zo'n 10% onder de top van 2011. Het dividend heeft natuurlijk wel iets goedgemaakt maar inclusief dividenden staat de return over de laatste 5 jaar nog steeds 9% in het rood. Nu de speculatie omtrent een "grote overname" toeneemt, sluit Van Herck niet uit dat de koers de bovenkant van het consolidatiepatroon in de komende weken en maanden gaat testen. Een signaal dat de koers de beweging richting 68 euro inzet, vinden we volgens Geert Van Herck op de daggrafiek. De afgelopen weken kende de koers een neerwaartse correctie maar het herstel van begin mei staat nu op het punt de horizontale weerstand op 61,50 euro te overschrijden. Een opwaartse uitbraak boven dit weerstandsniveau legt de weg open voor nieuwe koerstoppen in de rally van de zomer van 2012. Een koersterugval is een instapmoment, Van Herck heeft een advies opbouwen.