Hij verwacht grote bewegingen in de valutakoersen, waarbij de euro eens te meer tussen hamer en aambeeld gevangen zal raken.

Gartman heeft short posities op de euro ingenomen, met de verwachting dat de koers van de Europese eenheidsmunt nog fors kan dalen.

Technisch ziet het plaatje er niet zo goed uit, er zijn in de afgelopen dagen een paar belangrijke trendlijnen gebroken. Met nieuwe verkoopsignalen tot gevolg.

Ook de vooruitzichten voor de yen zien er onveranderd slecht uit, terwijl Gartman voor de dollar zijn hand niet in het vuur durft te steken.

Zijn voorkeur gaat momenteel uit naar de Australische, de Nieuw-Zeelandse en de Canadese dollar, in welke valuta's hij long posities heeft ingenomen.

Hij verwacht grote bewegingen in de valutakoersen, waarbij de euro eens te meer tussen hamer en aambeeld gevangen zal raken. Gartman heeft short posities op de euro ingenomen, met de verwachting dat de koers van de Europese eenheidsmunt nog fors kan dalen. Technisch ziet het plaatje er niet zo goed uit, er zijn in de afgelopen dagen een paar belangrijke trendlijnen gebroken. Met nieuwe verkoopsignalen tot gevolg. Ook de vooruitzichten voor de yen zien er onveranderd slecht uit, terwijl Gartman voor de dollar zijn hand niet in het vuur durft te steken. Zijn voorkeur gaat momenteel uit naar de Australische, de Nieuw-Zeelandse en de Canadese dollar, in welke valuta's hij long posities heeft ingenomen.