De ganse wereld schreeuwt voor een nieuw financieel systeem, zo meent Tyler Durden van Zero Hedge te mogen concluderen. Dat is niet meer dan logisch ook, want de wereld verandert en dus ontstaat automatisch ook de behoefte aan een aanpassing van het financieel systeem.

Ook op het vlak van de wereldreservemunt kan het tijd zijn voor een verandering. De dollar heeft die functie sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog ingevuld en is nu al 43 jaar de wereldreservemunt. Het kan hoog tijd zijn dat de stok nu aan iemand anders wordt doorgegeven. De vraag is alleen aan wie.

De ganse wereld schreeuwt voor een nieuw financieel systeem, zo meent Tyler Durden van Zero Hedge te mogen concluderen. Dat is niet meer dan logisch ook, want de wereld verandert en dus ontstaat automatisch ook de behoefte aan een aanpassing van het financieel systeem. Ook op het vlak van de wereldreservemunt kan het tijd zijn voor een verandering. De dollar heeft die functie sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog ingevuld en is nu al 43 jaar de wereldreservemunt. Het kan hoog tijd zijn dat de stok nu aan iemand anders wordt doorgegeven. De vraag is alleen aan wie.