De eens zo fiere autostad is kort en goed bankroet. Maar het probleem reikt veel verder dan alleen maar de grote steden. Ganse regio's in de VS zijn straatarm geworden. Tyler Durden van Zero Hedge bezocht het westen van West Virginia en het oosten van Kentucky.

Hij was verbijsterd over wat hij daar te zien kreeg, sommige delen van deze regio zijn zo verarmd dat het lijkt alsof er een storm is voorbijgetrokken. Veel Amerikanen leven inmiddels in de derde wereld en dat terwijl de regering in Washington doen alsof er niets aan de hand is.

De eens zo fiere autostad is kort en goed bankroet. Maar het probleem reikt veel verder dan alleen maar de grote steden. Ganse regio's in de VS zijn straatarm geworden. Tyler Durden van Zero Hedge bezocht het westen van West Virginia en het oosten van Kentucky. Hij was verbijsterd over wat hij daar te zien kreeg, sommige delen van deze regio zijn zo verarmd dat het lijkt alsof er een storm is voorbijgetrokken. Veel Amerikanen leven inmiddels in de derde wereld en dat terwijl de regering in Washington doen alsof er niets aan de hand is.