De vooruitzichten zien er echter ronduit somber uit. Nooit eerder sinds de Tweede Wereldoorlog was er zo weinig groei, een zo ongunstige demografie en een zo hoge werkloosheidsgraad. Deze problemen moeten opgelost worden, zo niet dreigt de situatie uit de hand te lopen.

Een ganse generatie dreigt verloren te gaan als er niet tijdig wordt ingegrepen. De politici proberen er ons met de moed van de wanhoop van te overtuigen dat alles op wieltjes loopt, maar bekeken vanuit een fundamenteel standpunt is dat uiteraard een pure illusie.

De vooruitzichten zien er echter ronduit somber uit. Nooit eerder sinds de Tweede Wereldoorlog was er zo weinig groei, een zo ongunstige demografie en een zo hoge werkloosheidsgraad. Deze problemen moeten opgelost worden, zo niet dreigt de situatie uit de hand te lopen. Een ganse generatie dreigt verloren te gaan als er niet tijdig wordt ingegrepen. De politici proberen er ons met de moed van de wanhoop van te overtuigen dat alles op wieltjes loopt, maar bekeken vanuit een fundamenteel standpunt is dat uiteraard een pure illusie.