Cachexia doet zich voor bij kanker, aids en ouderdomsgerelateerde ziektes. Het nieuwe medicijn heeft een succesvolle test in dierstudies ondergaan en heeft geen negatieve bijverschijnselen voor hart, bloedvaten en prostaat zoals de bestaande geneesmiddelen hiervoor.

Een eventueel tweede doel voor het geneesmiddel kan zijn osteoporose (botontkalking) De verdere (pre)klinische onderzoeksperiode zal nog een aantal jaren vergen voor markttoelating.

De rating voor Galapagos bij Theodoor Gilissen Bankiers is kopen gebaseerd op de verwachte verdere positieve ontwikkeling van de onderzoeksresultaten naar de diverse medicijndoelen in ontwikkeling.

Cachexia doet zich voor bij kanker, aids en ouderdomsgerelateerde ziektes. Het nieuwe medicijn heeft een succesvolle test in dierstudies ondergaan en heeft geen negatieve bijverschijnselen voor hart, bloedvaten en prostaat zoals de bestaande geneesmiddelen hiervoor. Een eventueel tweede doel voor het geneesmiddel kan zijn osteoporose (botontkalking) De verdere (pre)klinische onderzoeksperiode zal nog een aantal jaren vergen voor markttoelating. De rating voor Galapagos bij Theodoor Gilissen Bankiers is kopen gebaseerd op de verwachte verdere positieve ontwikkeling van de onderzoeksresultaten naar de diverse medicijndoelen in ontwikkeling.