Het management gaat ervan uit dat de eerder dit jaar afgegeven cijfers voor 2011 haalbaar zijn op voorwaarde dat een aantal R&D inkomsten behaald worden: meer dan €146 miljoen aan inkomsten voor de groep, met een positief operationeel inkomen, een positieve kasstroom en een positief netto resultaat.

Het management gaat ervan uit dat de afgegeven verwachtingen voor heel 2011 haalbaar zijn op voorwaarde dat bepaalde R&D inkomsten behaald worden: meer dan €146 miljoen inkomsten voor de hele groep, met een positief operationeel inkomen, een positieve kasstroom en een positief netto resultaat.

Galapagos zal de eerste resultaten van een Fase II studie met GLPG0634 op 22 november bekend maken. Voor het eind van het jaar zal Galapagos de Fase I Proof-of-Mechanism studie resultaten van GLPG0778 bekend maken en de Fase I studie met GLPG0492 afronden.

Galapagos streeft er verder naar om binnen verscheidene allianties mijlpalen te behalen en een intern programma uit te licentiëren voor het einde van 2011.

Het management gaat ervan uit dat de eerder dit jaar afgegeven cijfers voor 2011 haalbaar zijn op voorwaarde dat een aantal R&D inkomsten behaald worden: meer dan €146 miljoen aan inkomsten voor de groep, met een positief operationeel inkomen, een positieve kasstroom en een positief netto resultaat. Het management gaat ervan uit dat de afgegeven verwachtingen voor heel 2011 haalbaar zijn op voorwaarde dat bepaalde R&D inkomsten behaald worden: meer dan €146 miljoen inkomsten voor de hele groep, met een positief operationeel inkomen, een positieve kasstroom en een positief netto resultaat. Galapagos zal de eerste resultaten van een Fase II studie met GLPG0634 op 22 november bekend maken. Voor het eind van het jaar zal Galapagos de Fase I Proof-of-Mechanism studie resultaten van GLPG0778 bekend maken en de Fase I studie met GLPG0492 afronden. Galapagos streeft er verder naar om binnen verscheidene allianties mijlpalen te behalen en een intern programma uit te licentiëren voor het einde van 2011.