Genentech maakt deel uit van de Roche Groep (SIX: RO, ROG; OTCQX: RHHBY). De totale waarde van de uitbreiding van het contract kan oplopen tot €23,4 miljoen.

Dit is de derde keer dat het contract verlengd wordt sinds de overeenkomst aangekondigd werd in december 2005.

De overeenkomst bevat een aantal programma's voor medicijnontwikkeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de expertise van Argenta op gebied van ontwerp van medicijnen, medicinale chemie, biologie en screening.

Deze technieken worden ingezet om nieuwe chemische moleculen te ontdekken die werkzaam zijn tegen targets die door Genentech geselecteerd zijn.

Genentech maakt deel uit van de Roche Groep (SIX: RO, ROG; OTCQX: RHHBY). De totale waarde van de uitbreiding van het contract kan oplopen tot €23,4 miljoen. Dit is de derde keer dat het contract verlengd wordt sinds de overeenkomst aangekondigd werd in december 2005. De overeenkomst bevat een aantal programma's voor medicijnontwikkeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de expertise van Argenta op gebied van ontwerp van medicijnen, medicinale chemie, biologie en screening. Deze technieken worden ingezet om nieuwe chemische moleculen te ontdekken die werkzaam zijn tegen targets die door Genentech geselecteerd zijn.