Ook de BEL 20 moet bijna een half procent prijsgeven. Umicore, Nyrstar en Delhaize zijn de sterkste dalers binnen de index, opvallende stijgers zijn er niet.

Op de continumarkt laat Galapagos, dat een medicijn tegen de ziektehuisbacterie in ontwikkeling heeft, zich langs zijn betere zijde zien.

De financiële markten vragen zich af of de derde keer de goede keer zal zijn voor Griekenland. Vandaag zou in principe een akkoord moeten worden bereikt over steun aan het land, zodat de volgende schijf van de toegekende steun kan worden toegekend.

Ook de BEL 20 moet bijna een half procent prijsgeven. Umicore, Nyrstar en Delhaize zijn de sterkste dalers binnen de index, opvallende stijgers zijn er niet. Op de continumarkt laat Galapagos, dat een medicijn tegen de ziektehuisbacterie in ontwikkeling heeft, zich langs zijn betere zijde zien. De financiële markten vragen zich af of de derde keer de goede keer zal zijn voor Griekenland. Vandaag zou in principe een akkoord moeten worden bereikt over steun aan het land, zodat de volgende schijf van de toegekende steun kan worden toegekend.