Onder het contract dat vandaag werd aangekondigd zal OctoPlus materiaal produceren voor de Fase II klinische studie met Galapagos' Nanocort® product, een liposomale formulering van prednisolone. OctoPlus heeft de opschaling en robuustheid van het productieproces van dit complexe liposomale product verder gebracht.

OctoPlus verleent dienstverlening op het gebied van formuleringsontwikkeling voor medicijnen en productie van klinisch studiemateriaal aan biotech en farmaceutische bedrijven wereldwijd. Naast deze expertise biedt OctoPlus zijn klanten ook technologie waarmee langerwerkende formuleringen van bestaande of nieuwe medicijnen kunnen worden ontwikkeld.

Onder het contract dat vandaag werd aangekondigd zal OctoPlus materiaal produceren voor de Fase II klinische studie met Galapagos' Nanocort® product, een liposomale formulering van prednisolone. OctoPlus heeft de opschaling en robuustheid van het productieproces van dit complexe liposomale product verder gebracht.OctoPlus verleent dienstverlening op het gebied van formuleringsontwikkeling voor medicijnen en productie van klinisch studiemateriaal aan biotech en farmaceutische bedrijven wereldwijd. Naast deze expertise biedt OctoPlus zijn klanten ook technologie waarmee langerwerkende formuleringen van bestaande of nieuwe medicijnen kunnen worden ontwikkeld.