Argenta kan €7 miljoen ontvangen aan betalingen voor medicijnontwikkeling in een periode van twee jaar, plus een mogelijkheid tot verdere uitbreiding.

Argenta heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ziekten aan de luchtwegen en zal chemie, biologie en farmacologisch onderzoek doen om twee projecten tot de preklinische fase te brengen.

"Wij zijn blij dat Pulmagen voor een project van een dergelijke omvang naar Argenta is gekomen. Dit project zal in 2011 een sterke bijdrage leveren aan de servicedivisies," zegt Dr Chris Newton, hoofd Services van Galapagos. "Deze overeenkomst bewijst de reputatie die Argenta bij haar klanten heeft voor lange-termijn projecten."

Argenta kan €7 miljoen ontvangen aan betalingen voor medicijnontwikkeling in een periode van twee jaar, plus een mogelijkheid tot verdere uitbreiding. Argenta heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ziekten aan de luchtwegen en zal chemie, biologie en farmacologisch onderzoek doen om twee projecten tot de preklinische fase te brengen. "Wij zijn blij dat Pulmagen voor een project van een dergelijke omvang naar Argenta is gekomen. Dit project zal in 2011 een sterke bijdrage leveren aan de servicedivisies," zegt Dr Chris Newton, hoofd Services van Galapagos. "Deze overeenkomst bewijst de reputatie die Argenta bij haar klanten heeft voor lange-termijn projecten."