In deze studie zal de veiligheid en de werking van het medicijn in patiënten getest worden. Galapagos voorziet dat de eerste resultaten midden 2011 beschikbaar zullen zijn; het eind van de studie is voorzien voor eind 2011.

"In deze studie testen we in patiënten voor de eerste keer een medicijn gebaseerd op een nieuw target van Galapagos," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.

"We zijn trots op deze innovatie - die geleid heeft van een baanbrekende technologie naar dit nieuwe target voor reuma tot en met het ontwerp van deze innovatieve studie. Met deze studie krijgen we halverwege volgend jaar de eerste informatie over de werking van dit medicijn."

In deze studie zal de veiligheid en de werking van het medicijn in patiënten getest worden. Galapagos voorziet dat de eerste resultaten midden 2011 beschikbaar zullen zijn; het eind van de studie is voorzien voor eind 2011. "In deze studie testen we in patiënten voor de eerste keer een medicijn gebaseerd op een nieuw target van Galapagos," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "We zijn trots op deze innovatie - die geleid heeft van een baanbrekende technologie naar dit nieuwe target voor reuma tot en met het ontwerp van deze innovatieve studie. Met deze studie krijgen we halverwege volgend jaar de eerste informatie over de werking van dit medicijn."