In 2009 is de verwachting dat de service divisie BioFocus DPI een grotere bijdrage zal leveren aan de kaspositie van Galapagos. De cashburn voor heel 2009 zal beperkt blijven tot rond de €7 miljoen, wat ertoe zal leiden dat de cash positie aan het eind van het jaar ongeveer €20 miljoen zal zijn.

Galapagos ligt op schema om in het tweede kwartaal van 2009 een Fase I klinische studie te starten met GLPG0187 voor botmetastasen.

De start van twee Fase II klinische studies met Nanocort® (voor de behandeling van aanvallen van reuma en multiple sclerose) staat gepland voor het tweede halfjaar van 2009.

Deze nieuwe studies zullen het totaal aan klinische studies voor Galapagos op vier brengen vóór het eind van het jaar.

In 2009 is de verwachting dat de service divisie BioFocus DPI een grotere bijdrage zal leveren aan de kaspositie van Galapagos. De cashburn voor heel 2009 zal beperkt blijven tot rond de €7 miljoen, wat ertoe zal leiden dat de cash positie aan het eind van het jaar ongeveer €20 miljoen zal zijn. Galapagos ligt op schema om in het tweede kwartaal van 2009 een Fase I klinische studie te starten met GLPG0187 voor botmetastasen. De start van twee Fase II klinische studies met Nanocort® (voor de behandeling van aanvallen van reuma en multiple sclerose) staat gepland voor het tweede halfjaar van 2009. Deze nieuwe studies zullen het totaal aan klinische studies voor Galapagos op vier brengen vóór het eind van het jaar.