In juli 2010 zijn Servier en Galapagos een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen op gebied van artrose.

Galapagos ontwikkelt kandidaat-medicijnen tegen artrose en Servier heeft de optie op een licentie na afronding van de klinische Fase I. Tot nu toe heeft Galapagos in totaal van Servier €11 miljoen ontvangen binnen deze alliantie.

"Wij zijn blij dat wij zes maanden na het afsluiten van de overeenkomst met Servier al de eerste mijlpalen hebben bereikt," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Galapagos ontvangt deze succesbetaling voor het optimaliseren van moleculen die wellicht het verloop van artrose kunnen beïnvloeden."

In juli 2010 zijn Servier en Galapagos een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen op gebied van artrose. Galapagos ontwikkelt kandidaat-medicijnen tegen artrose en Servier heeft de optie op een licentie na afronding van de klinische Fase I. Tot nu toe heeft Galapagos in totaal van Servier €11 miljoen ontvangen binnen deze alliantie. "Wij zijn blij dat wij zes maanden na het afsluiten van de overeenkomst met Servier al de eerste mijlpalen hebben bereikt," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Galapagos ontvangt deze succesbetaling voor het optimaliseren van moleculen die wellicht het verloop van artrose kunnen beïnvloeden."