Het driejarige project "medicijnontwikkeling voor taaislijmziekte" richt zich op het taaislijmziekte programma van Galapagos. Dit programma is gebaseerd op een nieuw target met het doel om een preklinisch kandidaat-medicijn te leveren. Voor dit project zal Galapagos samenwerken met het Center for Human Genetics van de KU Leuven.

"Met deze nieuwe targets slaat Galapagos een nieuwe weg in voor de behandeling van taaislijmziekte. We zijn blij dat het IWT ons heeft gekozen om dit project te steunen. De samenwerking met het Center for Human Genetics helpt ons om die nieuwe targets te selecteren die een wezenlijk verschil kunnen uitmaken voor taaislijmziekte patiënten," zegt Graham Dixon, SVP Drug Discovery van Galapagos. "Deze subsidie verhoogt de kans om op onze streefdatum 2013 een preklinisch kandidaat-medicijn te hebben."

Het driejarige project "medicijnontwikkeling voor taaislijmziekte" richt zich op het taaislijmziekte programma van Galapagos. Dit programma is gebaseerd op een nieuw target met het doel om een preklinisch kandidaat-medicijn te leveren. Voor dit project zal Galapagos samenwerken met het Center for Human Genetics van de KU Leuven. "Met deze nieuwe targets slaat Galapagos een nieuwe weg in voor de behandeling van taaislijmziekte. We zijn blij dat het IWT ons heeft gekozen om dit project te steunen. De samenwerking met het Center for Human Genetics helpt ons om die nieuwe targets te selecteren die een wezenlijk verschil kunnen uitmaken voor taaislijmziekte patiënten," zegt Graham Dixon, SVP Drug Discovery van Galapagos. "Deze subsidie verhoogt de kans om op onze streefdatum 2013 een preklinisch kandidaat-medicijn te hebben."