Met de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand juli op komst, is het sentiment op de beurs afwachtend. Enkele tegenvallende kwartaalcijfers (Royal Bank of Scotland, Allianz) dragen bij tot de verzuring van het sentiment.

In Brussel moet de BEL 20 zowat een half procent prijsgeven. De index blijft voorlopig boven 2200 noteren, waarbij Umicore nog steeds met serieuze tegenwind heeft af te rekenen. KBC blijft in de plus noteren, terwijl op de continumarkt Galapagos gunstig reageert op de cijfers.

Met de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand juli op komst, is het sentiment op de beurs afwachtend. Enkele tegenvallende kwartaalcijfers (Royal Bank of Scotland, Allianz) dragen bij tot de verzuring van het sentiment. In Brussel moet de BEL 20 zowat een half procent prijsgeven. De index blijft voorlopig boven 2200 noteren, waarbij Umicore nog steeds met serieuze tegenwind heeft af te rekenen. KBC blijft in de plus noteren, terwijl op de continumarkt Galapagos gunstig reageert op de cijfers.