Janssen heeft op basis van de overeenkomst het recht om vanuit deze targets medicijnen te ontwikkelen en op de markt te brengen.

In januari 2008 is BioFocus een fee-for-service overeenkomst aangegaan met Janssen voor het vinden van nieuwe startpunten (targets) voor medicijnonderzoek in oncologie.

Het doel van deze samenwerking was het ontwikkelen van testsystemen in kankercellen en het ontdekken en valideren van nieuwe targets. In januari 2010 ontving BioFocus al een betaling van Janssen voor het identificeren en valideren van targets.

BioFocus heeft nu de activiteit van een reeks targets bevestigd in verschillende biologische routes in de oncologie. Hiermee is aan de contractueel vastgestelde voorwaarden voldaan. Bij verder succes kan BioFocus nog succesbetalingen van Janssen tegemoet zien.

Janssen heeft op basis van de overeenkomst het recht om vanuit deze targets medicijnen te ontwikkelen en op de markt te brengen. In januari 2008 is BioFocus een fee-for-service overeenkomst aangegaan met Janssen voor het vinden van nieuwe startpunten (targets) voor medicijnonderzoek in oncologie. Het doel van deze samenwerking was het ontwikkelen van testsystemen in kankercellen en het ontdekken en valideren van nieuwe targets. In januari 2010 ontving BioFocus al een betaling van Janssen voor het identificeren en valideren van targets. BioFocus heeft nu de activiteit van een reeks targets bevestigd in verschillende biologische routes in de oncologie. Hiermee is aan de contractueel vastgestelde voorwaarden voldaan. Bij verder succes kan BioFocus nog succesbetalingen van Janssen tegemoet zien.