Galapagos gaat met de subsidie de structuur ophelderen van haar nieuwe medicijn-targets en moleculen voor bot- en gewrichtsziekten.

Het tweejarige project, "Medicijnen voor botten en gewrichten: analyse van structuur van targets en inhibitoren", richt zich op de nieuwe targets en de kandidaat-medicijnen van Galapagos.

De resultaten ervan helpen het bedrijf om nieuwe doeltreffende medicijnen te maken en de werkzaamheid ervan te optimaliseren bij de behandeling van bot- en gewrichtsziekten.

Voor dit project zal Galapagos samenwerken met de vermaarde Structurele Biologie Groep Brussel van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB).

Galapagos gaat met de subsidie de structuur ophelderen van haar nieuwe medicijn-targets en moleculen voor bot- en gewrichtsziekten.Het tweejarige project, "Medicijnen voor botten en gewrichten: analyse van structuur van targets en inhibitoren", richt zich op de nieuwe targets en de kandidaat-medicijnen van Galapagos. De resultaten ervan helpen het bedrijf om nieuwe doeltreffende medicijnen te maken en de werkzaamheid ervan te optimaliseren bij de behandeling van bot- en gewrichtsziekten. Voor dit project zal Galapagos samenwerken met de vermaarde Structurele Biologie Groep Brussel van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB).