Berekend naar de huidige waarde kan de jaarlijkse ontvangst van dat bedrag gedurende een looptijd van tien jaar in de beginfase een kapitalisatie van ruim EUR 900 miljoen bedragen.

Daartegenover is de huidige marktkapitalisatie van Galapagos slechts EUR 440 miljoen.

Door de onzekerheid en de tijdsduur van de ontwikkelingen is de huidige waardering van de mogelijke opbrengsten voor Galapagos relatief laag.

Op basis van de bekend gemaakte resultaten van de klinische testen tot nu toe is de verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers voor de toekomst positief. De rating op aandelen Galapagos is dan ook aanbevolen met het oog op de lange termijn.

Berekend naar de huidige waarde kan de jaarlijkse ontvangst van dat bedrag gedurende een looptijd van tien jaar in de beginfase een kapitalisatie van ruim EUR 900 miljoen bedragen. Daartegenover is de huidige marktkapitalisatie van Galapagos slechts EUR 440 miljoen. Door de onzekerheid en de tijdsduur van de ontwikkelingen is de huidige waardering van de mogelijke opbrengsten voor Galapagos relatief laag. Op basis van de bekend gemaakte resultaten van de klinische testen tot nu toe is de verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers voor de toekomst positief. De rating op aandelen Galapagos is dan ook aanbevolen met het oog op de lange termijn.