Deze meeting zal gehouden worden in het hoofdkantoor van Galapagos, Industriepark Mechelen Noord, Generaal De Wittelaan L11 A3, B-2800 Mechelen, België, op 27 maart 2009 om 11.00 CET.

Het management van Galapagos zal een presentatie geven over de R&D strategie en de meest recente informatie over de discovery en development programma's.

Tevens krijgt men een update van de klinische- en preklinische programma's. Analisten, investeerders en journalisten die deze meeting willen bijwonen, worden verzocht zich aan te melden via e-mail aan ir@glpg.com.

Deze meeting zal gehouden worden in het hoofdkantoor van Galapagos, Industriepark Mechelen Noord, Generaal De Wittelaan L11 A3, B-2800 Mechelen, België, op 27 maart 2009 om 11.00 CET. Het management van Galapagos zal een presentatie geven over de R&D strategie en de meest recente informatie over de discovery en development programma's. Tevens krijgt men een update van de klinische- en preklinische programma's. Analisten, investeerders en journalisten die deze meeting willen bijwonen, worden verzocht zich aan te melden via e-mail aan ir@glpg.com.