Enkele grotere bedrijven kwamen vanmorgen met omzetcijfers. Dat was onder meer het geval met Carrefour, dat een stijging van de omzet over de eerste drie maanden met 3,90% bekendmaakte. De beleggers waren niet echt wild enthousiast voor de omzetcijfers van Carrefour.

De Brusselse beurs noteert min of meer stabiel, de BEL 20 blijft dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. De koers van Galapagos verliest bijna een kwart van de waarde in reactie op het bericht dat de testen met een reumamedicijn stopgezet worden.

Enkele grotere bedrijven kwamen vanmorgen met omzetcijfers. Dat was onder meer het geval met Carrefour, dat een stijging van de omzet over de eerste drie maanden met 3,90% bekendmaakte. De beleggers waren niet echt wild enthousiast voor de omzetcijfers van Carrefour. De Brusselse beurs noteert min of meer stabiel, de BEL 20 blijft dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. De koers van Galapagos verliest bijna een kwart van de waarde in reactie op het bericht dat de testen met een reumamedicijn stopgezet worden.